OM OSS

Vi påtar oss alle typer byggeoppdrag både innen det private, det offentlige og profesjonelle byggemarkedet. Sammen med deg som kunde skaper vi det optimale resultatet ut fra beliggenhet og ønsket funksjonalitet.
Igjennom de årene vi har drevet har vi vunnet mange anbudskonkuranser i Hallingdal.
Vi blir ofte brukt som totalentreprenør og du får da som kunde en enkel byggeprosess, fra byggemelding til ferdigstillelse.
Tryggheten om at resultatet og framdriften blir som avtalt, får du på kjøpet!

En møteplass for skaperevne

Vi er i dag 7 ansatte, de fleste fagutdannet som tømrere og forskalingssnekkere. Staben har en fin aldersspredning, og representerer både lang erfaring og ungdommelig pågangsmot. I sum gir det et arbeidsmiljø preget av det solide håndverket, men samtidig evnen til å tenke innovativt og framtidsrettede løsninger.
Og nettopp å kunne være en rådgiver for våre kunder når det gjelder byggetekniske løsninger, er en del av vårt totalkonsept.

Vi tar ansvar for egen rekruttering

Vi har status som lærebedrift og har som målset­ting å ta inn en lærling hvert år. Disse blir fulgt opp gjennom en intern opplæringsplan, slik at de står godt rustet den dagen de skal opp til fagprøve.
Dette ser vi på som et viktig ledd i egen rekrutter­ing og fremtidig vekst. På den måten kan vi forme de unge til å bli en naturlig del av vår tenkemåte og sikre at den kvaliteten vi er kjent for hele tiden blir opprettholdt og videreført

Daglig leder Terje Haugo 
terje@hallingbygg.no  tel. 91374848